Tix.no

Forestillingsinfo

Figurene fra TV-serien «HOTELL I SÆRKLASSE» er tilbake på Ælvespeilet i en helaftens middag du aldri har opplevd maken til.

«Fawlty Towers» eller «Hotell i særklasse», er sannsynligvis den mest populære britiske komedien som er vist på norsk TV. Rollefigurene vi elsker gjenoppstår i «Faulty Towers The Dining Experience» som et unikt, interaktivt 2-timers show, fullstappet med humoren vi husker fra TV-serien.

Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk «Faulty» vis!

«Faulty Towers The Dining Experience» har vært en kjempehit over hele verden. Showet ble satt opp på en restaurant i London’s West End tidlig i November 2012. I følge Time Out, London, var det et av de topp 3 mest besøkte showene i London samme måned. Siden er showet satt opp på Sydney Opera House og Royal Albert Hall med stor suksess.

Her er hva kritikerne sier:

- Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For «Faulty Towers The Dining Experience» er noe for seg selv. - Rogalands Avis

En tre-retters i særklasse - Haugesunds Avis.

Middagsservering til terningkast 6 - Åndalsnes Avis ****

A once in a lifetime dining experience - London Theatre Guide ****

A two-hour eat, drink and laugh sensation - Daily Telegraph *****

This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed - What’s On London *****

This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough - London Date Guide.

Velkommen til en middag i særklasse på Ælvespeilet.