Tix.no

Forestillingsinfo

Forestillingen To Hjem handler om hvordan det oppleves at foreldrene dine flytter fra hverandre. Jenta dere møter i forestillingen opplever at foreldrene ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem. Rettferdig fordeling, retten til å bli hørt, to sett nøkler og foreldre som plutselig ikke snakker sammen lenger. Hvordan skal jenta håndtere dette?

To Hjem er laget etter en ide av Birgit Nordby, som også er utøver og produsent for stykket. Bakgrunnen for å lage forestillingen var et ønske om å høre hva ungdom selv tenker rundt delt bosted etter brudd i familien.

Kunstnerisk team:
Manus og regi: Toril Solvang
Etter en ide av: Birgit Nordby
Scenografi/kostymedesign: Elias Kahn
Koreograf: Maja Roel
Lysdesign/tekniker: Kristjan Belgau
Komponist: Julian Skar

Lydtekniker: Øyvind Mathisen
Tekstdramaturg: Kristina Kjeldsberg

Jenta: Hanne Gjerstad Henrichsen
Gutten: Henrik Hoff Vaagen
Moren: Birgit Nordby Løvlie
Faren: Yngve Berven

Forestillingen er produsert av Nordby Produksjoner.

To Hjem er utviklet som en samproduksjon mellom Tigerstadsteatret og Nordby Produksjoner.
verksted: Kroloftet ved Frans Friis

Forestillingen er utviklet med støtte fra Kulturrådet, Spenn, Oslo Kommune, Fritt Ord, Fond for utøvende kunstnere, Fond for frilansere og SoriaLab.


---

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.


Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!