Tix.no

Forestillingsinfo

På Brass Caféen opptrer Berit Meland akkompagnert av Beth Elin Byberg på klaver og sammen med Elim Brass. Elim Brass framfører som vanlig et publikumsvennlig program under ledelse av Ingrid Graftås.

 

Berit Meland er født og oppvokst på Klepp. Hun gikk på musikk-linja på Lundehaugen videregående skole før hun dro til København for å gå på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera-akademiet.

Berit har hatt mange store roller etter sin studietid, bl.a.: Susanna i ”Figaros Bryllup”, Prinsesse Mi i ”Smilets Land”, Serpina i ”Pergolesis Hjemmeservice”- alt ved Den Jyske Opera, Tittelrollen og Valencienne i ”Den Glade Enke” på Det Ny Teater i Kbh., Gudrun i ” Gudruns 4.sang” ,”Ovids Forvandlinger” og ”Kinesisk Kompas” med musik af Pierre Dørge , Minette i ”Den Forvandlede Kat”, Bastienne i ”Bastien & Bastienne"-Mozart. Solveig i Peer Gynt på Betty Nansen teateret i København og Marilyn Monroe i Grinning at the Devil- også i København. Våren 2017 hadde hun en stor rolle i "Into the Woods" som ble oppført i Glassalen, Tivoli.

I de siste årene har Berit vært med til å skape og synge mange barne-operaer, som”Monster-Opera”, ”Fjos-opera” og høsten 2016 ”Mellem to Verdner” ved Operaen i Midten. ”Monster-opera” & ”Fjos-opera” har turnert både i Danmark, og med rikskonsertene i Norge.
Berit er med i Nordic Sopranos, som har spesialisert seg på Show, underholdning og Opera ut til folket. Hun har mottatt Shellprisen i 2000 og Klepp kommune sin kulturpris i 2006.

I 2017 hadde Berit konsert sammen med Elim Brass i Sjømannskirken i København

Beth Elin Byberg fra Byberg i Sola Kommune er piano-akkompagnatør, låtskriver og noen ganger produsent. Hun har jobbet et par tiår med akkompagnements-biten. Her har hun fått unnagjort et stort antall konserter, operaeventer og forestillinger. Noen kjenner kanskje Beth Elin fra Fjosopera eller barneforestillingen Monsteropera. Låtskriver-delen er av nyere dato, siden 2014 har hun komponert sanger til sitt eget prosjekt- «Bethic». Som produsent er det største arrangementet en konsert og kortere innslag på ulike steder på 52nde gate mellom 1.ste og 2ndre aveny midt på Manhattan NYC. Dette var i fjor 17.mai, det kom innom nærmere 3000 mennesker. Dette var i regi Sjømannskirken i NYC. Der jobbet hun som kulturleder.

 

Arrangør: Elim Brass