Tix.no

Forestillingsinfo

CAP(Child At Play) inntar Union Scene for første gang, og sammen med Trine Rein blir dette en konsert med store variasjoner i musikkstil og uttrykk.   

CAP består av 10 erfarne solister og 5 dyktige musikere med tilhørighet til Drammen. CAP startet for 16 år siden som en prosjektgruppe, og da prosjektet var over hadde suksessen og moroa vært så stor at prosjektgruppa ville leke mer. CAP(Child At Play) ble etablert, og siden den gang har CAP holdt en rekke konserter i egen regi, og vært fast innslag de siste 8 årene på Kirkens Bymisjons årlige storkonsert til byen Drammen.   

Trine Rein
Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i den åttende sesongen av TV» suksessen «Hver Gang Vi Møtes»

Trine Rein fikk sitt gjennombrudd internasjonalt i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge, solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris. Nå er hun i studio med nyskrevne låter, som vil presenteres på årets turné sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren. Trine er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.

Dette blir en kveld med musikalske perler fra det helt sarte til fullt trøkk!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00.