Tix.no

Forestillingsinfo

Allerede i 2008 vant Dina Misund Musikkprisen under Sommerfesten på Giske, og samme året kom også hennes første utgivelse, singelen «This World», som hun begynte å skrive på allerede som 12-åring. Singelen ble godt mottatt og lå blant annet ni uker på spillelistene til NRK P1. Siden det har Dina spilt en rekke konserter, by:larm, Trondheim Calling, MGP, på TV og på radio.

Men, det var først da hun covret Kaizers «Drøm Videre Violeta» på P1 hun forstod at hun en dag ville synge på Romsdalsdialekta. Dina Misunds forrige utgivelse og hennes første helnorske utgivelse, EPen "Nye Spor" kom i 2016. Flere av tekstene skrev hun sammen med den tidligere Vamp-musikeren, Tore Jamne. Utgivelsen inneholdt blant annet radiosinglene «Om Du E Klar» og «Olai», samt den vakre duetten «Ingenting» med tidligere Poor Rich Ones-vokalist, William Hut. Dina fulgte så opp året etter med den vakre låta «Desemberkvelden», en julelåt som oppnådde tung rotasjon hos NRK P1. Singelen fikk også plass på TIDALs spilleliste «Ferske Julefavoritter», og selveste Åge Aleksandersen omtalte den som «en fantastisk flott låt!»

I "Blåfredag" får vi høre Dina i duo-format. Med seg har hun ny musikk og vi gleder oss til å ha henne som gjest her på Ælvespeilet!

Aldersgrense 18 år

I samarbeid med Litteraturgarasjen