Tix.no

Forestillingsinfo
Support: Ivo Lima kl. 20.00

dePresno kl. 21.00.

Oppdatert! dePresno ute med nytt album 23. oktober! Monochrome er oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet som kom i april. Konserten vil dermed både by på rykende ferske, og "gamle" låter.

Etter å ha vært Urør-finalist våren 2016 med låten Stranger in Disquise, ble dePresno i løpet av året en av de mest spilte artistene på norsk radio med singlene Hide And Seek, See You Soon, Mr Big og Souvernir. Ep’ene Forever (2016) og The Last of the Romantics (2017), samt glitrende opptredener på bransjefestivaler som The Great Escape, by:Larm, Eurosonic og Reperbahn Festival, har bidratt til at dePresno har befestet seg som en ærlig og ekte popartist og låtskriver.

Foto:Kenny McCracken

Anmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – «Forever (EP)» – Storslagen sårhet
Bergens Tidene – Med sin malmfulle røst, oppslukende tekster og smarte melodier har han skapt et unikt, lett gjenkjennelig uttrykk

Liveanmeldelser:
5/6 – by:Larm 2019 – DePresno treffer rett i hjertet (og dansefoten)!
5/6 – by:larm 2016 – Pop og soul, blandet med en bluesy croonervokal, som kommer med melankolske, fortellende tekster
by:Larm 2016 – Potensialet er gigantisk, og både låtene og stemmen hans har alt som trengs for å kunne gjøre det veldig så stort

SUPPORT: Ivo Lima lager selvsikker og hard popmusikk, men tekstene forteller historier om sårbarhet, psykisk helse og alle former for kjærlighet. Hans opptreden under fjorårets Vill Vill Vest i Bergen ble hyllet av både media, bransjen og en fullsatt venue, og har i sommer spilt på festivaler som Ferieklubben i Bergen og Øyafestivalen i Oslo. Han ga i vår ut singelen «Picture» som har blitt godt tatt imot, og vil utover høsten gi ut flere nye singler fra sin kommende EP.