Tix.no

Forestillingsinfo

På vegne av arrangøren beklager vi at Kristian Valens forestilling «Åsted Valen» blir avlyst pga Valens helsetilstand.
Publikum som har kjøpt billett vil få refundert pengene. Ble billett kjøpt på internett, blir pengene refundert direkte til bankkortet du betalte med. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på epost billett@stavanger-konserthus.no
Vi sier oss lei for dette, og håper å se deg her ved en annen anledning.

***

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! 20. og 21. mars kommer han endelig "hjem" med sitt nye show, 10 år etter at han sist sto på scenen her i Stavanger!


Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene. I "Åsted Valen" blir det et gjensyn med noen av Kristians mest populære karakterer.

"Åsted Valen" er hans første nye show siden 2012, da "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med "originalen" - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

Varighet: ca. 1 time og 20 minutter, ingen pause.

Arrangør: Deepwater Records & Entertainment AS