Tix.no

Forestillingsinfo

- OG DEN LILLE MUSIKKFABRIKKEN

AVLYST

Kjære teaterpublikummer! På grunn av Korona-situasjonen har Riksteatret valgt å kansellere resten av sesongens forestillinger. Disse forestillingene vil dessverre ikke bli satt opp igjen, og Riksteatret ønsker at alle billettkjøpere skal få refundert sine billetter, alternativt få gavekort hos oss på tilsvarende beløp.

Billettavgiften refunderes dessverre ikke. For de som har kjøpt billettene på nett, vil pengene bli tilbakeført til den kontoen som ble benyttet ved kjøpet. Dette kan ta litt tid, men pengene vil komme. Betalte du kontant, kontakt oss på mail eller telefon med opplysning om bankkontonummer, navn og adresse. Ønsker du gavekort, ta kontakt på mail eller telefon. 

Foreløpig er hele kulturhuset inklusive billettluka stengt. Nøtterøy Kulturhus kan kontaktes på tlf. 33 40 20 01 mandag - fredag kl. 10.00 - 13.00 eller mail: kulturhuset @ faerder.kommune.no

*******************************************************

Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien!

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.  

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

På scenen
Annonseres senere.

Team
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock, Animasjon: Sigurd Slåttebrekk, Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar og Produsent: Rebecca Mathisen