Tix.no

  • 26. jun - Kl. 19.00
Billettpris:kr 250 - 300
Forestillingsinfo

Vi fortsetter suksessen med konsertserien «Viser i Lunden»; som er akkurat dette: visesang i friluft ved lunden foran Ibsenhuset. Her rigges det scene og teknikk. Publikum sitter med ryggen mot Ibsenhuset med hele parken og scenen i synsfeltet.

Restaurant Henrik & Kompani selger drikke og mat fra sommermenyen. Dette blir sommeridyll!

 

Denne sommeren byr vi på følgende «Viser i Lunden»:


Fredag 19. juni: Trond Granlund

Fredag 26. juni: Benny Borg

Fredag 14. august: Guri Schanke

Fredag 21. august: Steinar Albrigtsen


Benny Borg, fredag 26. juni
Det er over 40 år siden Benny Borg gjorde seg gjeldende som artist i Norge. Han har blitt en suveren historieforteller og nå gir han oss fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk og selvfølgelig noen av hans egne «schlagere».

Humor og alvor går hånd i hånd når Benny Borg tar vareopptelling på disse suksessrike årene av sin karriere. Etter over 40 år som artist i Norge, øser han gladelig ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. Med en Martin-gitar full av gromlyd og en fabelaktig stemme presenterer Benny en gjennomført, profesjonell og nyansert forestilling, som tidvis får nakkehårene til å reise seg i ærbødig giv vakt.


Billettpriser: 300