Tix.no

Avlyst
Billettpris:kr 150 - 325
Forestillingsinfo

Samhold søkes er dessverre utsatt

Etter råd fra nasjonale myndigheter og sterke anbefalinger fra lokale myndigheter, har vi besluttet å innstille alle publikumsaktiviteter fra og med 11. mars til og med 13. april.

Vi jobber med å finne nye datoer, og vil ta kontakt med alle som har billett så snart vi har noe å fortelle.

Vi er svært lei oss for situasjonen som har oppstått, men vi må alle bidra til den store nasjonale dugnaden som pågår for å begrense koronasmitten.

- - - - - - - - - - -

Kilden Teater og Kilden Dialog presenterer: 

Samhold søkes av Jonas Corell Petersen

« Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil lage en hjelper av samme slag» sa Gud etter han hadde skapt Adam, og slik oppsto det første fellesskapet. Vi elsker trygghet. Vi elsker frihet. Men vi kan ikke få begge deler. Vi kan sårt lengte etter et fellesskap, men samtidig kjenne på det klamme og klaustrofobiske ved det hele. Mennesket er dømt til ensomhet, samtidig som vi er flokkdyr. 

Det ambivalente ønsket om å være del av noe større enn seg selv, er en tematikk den anerkjente regissøren og dramatikeren Jonas Corell Petersen er opptatt av. Og hvilket annet sted enn teatret egner seg vel bedre til å utforske nettopp disse spørsmålene? Denne sosiale kunstformen som samler mennesker i et rom der vi opplever noe sammen, før vi går hjem hver til vårt.

På scenen står fire skuespillere, en eminent pianist og Kildens eget seniorkor Sølvstrupene. Og en baker, en slakter og en securitasvakt. Og et pizzabud. Og mange flere.  

Varighet 90 minutter uten pause.