Tix.no

Forestillingsinfo

Showet til Kristian Valen er dessverre avlyst grunnet Kristian Valens personlige situasjon. Vi beklager dette!


Alle som har kjøpt billetter får pengene tilbake. Slik gjør du det:

1: Alle som har kjøpt billett via nettet/våre nettsider vil få pengene tilbake så snart som mulig. Dette skjer automatisk via billettsystemet med bakgrunn i de opplysningene vi har da du kjøpte billettene (til dere som har benyttet kredittkort ved betaling, kan det ta noe lengre tid før du mottar tilbakebetalingen). 

2: Hvis du har kjøpt billetten over disk kan du sende oss en epost på post@askimkulturhus.no eller kontakte Askim innbyggertorg og bibliotek i Askim, med følgende opplysninger: fullstendig navn og adresse, mobilnummer på kjøper, pluss kontonummer for utbetaling av pengene.

NB! Det betales IKKE ut penger ved Servicetorget – all refusjon skjer fra Askim kulturhus via konto.

På grunn av at forestillingen var nesten utsolgt vil det ta noen dager før du får pengene tilbake. Men vi regner med å ha dette på plass innen ei uke.

-----------------

Arrangør Geir Hamnes beklager at forestillingen måtte avlyses. I følge Hamnes er Valen umiddelbart innlagt i seks uker for behandling av sine alkoholproblemer. Kristian Valen har sendt ut følgende pressemelding:

"Kristian Valen har den siste tiden vært gjennom en krevende periode. Han erkjenner i dag at dette ikke har blitt håndtert på en god måte – alkohol har blitt en ”følgesvenn” som over tid har tatt overhånd. Jeg innser at jeg må ha profesjonell hjelp for å kunne ta tilbake livet på vegne av min forlovede og jobben er jeg i dag i dialog med helsevesenet med tanke på øyeblikkelig behandling! Jeg beklager på det aller sterkeste det som skjedde under show i Horten og Sandefjord og den skuffelsen som publikum fikk. Jeg innser nå at jeg trenger hjelp og at jeg vil gjøre alt for å kunne komme tilbake som en ny og bedre Kristian. Jeg ber om ro og forståelse ovenfor mine nærmeste og meg selv for å raskest mulig komme tilbake. Igjen beklager på det sterkeste! Jeg er flau og lei meg for alle de jeg har sviktet."