Tix.no

Salg avsluttet
Forestillingsinfo

Hanne Sørvåg vokal
Knut Aabø pianist

Velkommen til gjenhør med Hanne Sørvåg! Tross sine mange jern i ilden har Hanne tatt seg tid til å spille sommerkonserter hos oss flere ganger tidligere, både i foajéen i Kuppelhallen og i det nye konserthuset.

Denne gangen blir det litt av hvert fra hennes syv egne plateutgivelser, sanger hun har skrevet til andre artister, og noen tolkninger av andres låter, som «God morgen, min kjære» fra «Hver gang vi møtes».

I år er hun på veien med «Meg & Dolly», et show der hun hyller Dolly Parton, som både startet i og kommer tilbake til Stavanger til høsten. Med andre ord – det dukker nok ganske sikkert opp en Dolly-låt på kafékonserten også!

Varighet: ca. 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.
 
Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.