Tix.no

  • 14. aug - Kl. 19.00
Billettpris:kr 0 - 150
Forestillingsinfo

Porsgrunnsgutten Aleksander Walmann kom inn som et friskt pust i norsk musikkliv, gjennom "The Voice" i 2012. Siden den gang har han satset fullt på musikken, og er kanskje best kjent for å være vokalisten for JOWST på "Grab The Moment", som vant MGP i 2017, og deltok i Eurovision med en respektabel 10. plass.

Samme år deltok Aleksander i "Stjernekamp", og overrasket mange med sin allsidighet, med ros for sine prestasjoner i alt fra Opera til HipHop.

De siste par årene har Walmann vært på NRK hver fredag, som fast innslag i gullrekka med "10 på topp". Han har også markert seg som låtskriver, med bl.a. MGP-låta til Adrian Jørgensen "The Bubble" i 2019, og reklamelåta til McDonald's "På Vei", og spilles jenvlig på radio og Spotify.

Når Aleksander kommer hjem til Ælvespeilet i august, kan publikum vente seg en hyggelig kveld med et knippe av hans egne låter, og en samling av kjente låter fra andre artister.

Elvespeilet Mat og Vinbar serverer mat og drikke i solen.
Velkommen til sommer på Ælvespeilet!

• Aldersgrense 18år.

• Værforbehold. Ved dårlig vær sender vi ut avlysningsmelding på formiddagen. Billett inkludert avgift refunderes da i sin helhet.

Ælvespeilet er glad for å presentere levende musikk og teater fra scenen igjen. Det blir begrenset kapasitet, men med et nett av sikkerhet vil vi i samarbeid med publikum gjøre det trygt å oppleve kultur sammen. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.  

Se informasjon om smittevern på Ælvespeilet

Arrangementet er støttet av KULTURRÅDET