Tix.no

  • Fra 22. september
  • Til 23. september
  • 4 datoer
Billettpris:kr 115
Forestillingsinfo

Regnbueløvens fantastiske brøl er en forestilling basert på Eivind Skeie sin bok i kompetanseløftet Være Sammen som blir brukt i barnehagene. Være sammen skal gi bedre arenaer for barns vekst og modning. 

Historien om Regnbueløvens fantastiske brøl handler om løveungen som ikke er som andre løver. Han leker med rottebarn, har ikke en flott manke og brøler ikke så høyt som pappaen hans mener at en løve skal brøle. Likevel har løveungen forbilder som moren sin og Ramona von Rotter som forteller at han må være seg selv. Løveungen lager løveloven som sier: jeg skal være meg, men gi plass til andre slik at de blir seg. Med den loven samler løveungen mot til å hjelpe de andre dyrene i ørkenen og blir til slutt den flotteste løven, nemlig selveste regnbueløven som brøler høyest av alle og har en regnbuemanke. 

Drammen barne- og ungdomsteater har spilt denne forestillingen de siste fire årene for barnehager i samarbeid med Være Sammen og Kompetansesenteret for barnehage, skole og oppvekst. Vi gleder oss til å sette den opp i år også og håper dere vil bli med på å heie og synge med løveungen og de andre dyrene i ørkenen!

GUL GRUPPE har forestillinger 22. september.
LILLA GRUPPE har forestillinger 23. september.