Tix.no

Forestillingsinfo

Ser du etter kveldsarrangementet med aldersgrense? Klikk her.

Etter å ha toppet de norske listene i sommer og strømmet til platina, er BØLGEN klar med sin debut konsert i hjembyen Drammen. Her presenteres «Er ikke verre» sammen med flere  helt nye låter. Bølgen har med seg produsent og artist Henry Land + band .

Låta «Er ikke verre» seilet rett til toppen av de norske listene både på Spotify og iTunes. Ikke bare det, den fengende singelen har også strømmet seg til platina på godt under to måneder. Nå er 19-åringen fra Drammen klar med sin debut konsert i hjembyen. Den flunka ny singelen  «Være med å fly» er som sin forgjenger en høyst allsangvennlig låt, pakket med digge vibber. (Slippes 18.09) «Være Med å Fly» handler om en du vil ha med på reisen i livet ditt, fordi du ikke vil miste personen, og fordi du føler at han/hun drar deg opp og ikke ned - Bølgen.

Bølgen gjør det stort på TikTok og i sommer har han toppet de norske strømmelistene. Han kapret 1 plass på SPOTIFY, andreplass på VG-lista og ble A-listet på NRK mP3. Han har gjort intervjuer med NRK.no, NRK P3, NRK mP3, VG, VG Snapchat, God Kveld Norge, Dagsavisen, Drammenstidene, 730.no og Rubato bare for å nevne noen. I tillegg fikk stjerneskuddet gjøre sin aller første liveopptreden på Allsang på Grensen, og senere spille utsolgt konsert på Wrightegården i løpet av sommeren. Høsten blir heller ingen rolig affære for Bølgen. 11. september var BØLGEN å se på Senkveld.

Dørene åpner 17:00. Konsertstart 18:00. Unummererte sitteplasser. Fri alder.