Tix.no

  • 27. jan - Kl. 19.00
Billettpris:kr 240 - 445
Forestillingsinfo

Teater Ibsen kan med stor glede presentere vårens storsatsning «Og hjertet er en kommunefarga regnbue», skrevet av Skiensgutten Mattis Herman Nyquist og slam-poet Fredrik Høyer! På scenen møter du blant annet en av våre aller fremste scenekunstnere, Anne Marit Jacobsen.

Duoen har tidligere skapt forestillinger som har begeistret publikum over hele landet. Nå settes det opp ur-premiere på Teater Ibsen. Stykket er en kraftfull kjærlighetserklæring til lokalsamfunnet menneskene, byen og kommunen.

Forestillingen er bygget på samtaler med et tyvetalls Skiensborgere og deres historier. Den tar for seg alt det samfunnet byr på av høyder, dype bunner og vanlighet – som både forener, forandrer og skiller oss fra hverandre. Finner vi gjennom dette en gjennomsnittlig norsk bys sjel?

På scenen ?nner du en av våre aller fremste scenekunstnere i Anne Marit Jacobsen! Sammen med henne vil Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno fremføre Fredrik Høyers tekster.

Hver kveld vil skuespillerne bli akkompagnert av Skiensguttene Gard Nilssen og André Roligheten – to av Europas mest ettertraktede jazzmusikere.

Hjertelig velkommen til en musikalsk forestilling du sent vil glemme!