Tix.no

Forestillingsinfo

Bli med på en forrykende familieforestilling med musikk, dans, entusiasme og glede fra alle verdens hjørner, med fantastiske utøvere kjent fra Barnas Verdensdager-familien.
10. oktober: 11, 13 og 15
11. oktober: 11, 13 og 15 

Barnas Verdensdager er barnas festival under Oslo World. I over 20 år har vi holdt til på Grønland Kulturstasjon med mer enn 6000 besøkende over to fantastiske dager i oktober. Da det ikke var mulig i år er vi glade for å ha muligheten til å invitere til fest på Sentralen og ønske deg velkommen til en Barnas Verdensdager-familieforestilling i ærverdige Marmorsalen.

Så håper vi at verden er på et bedre sted til neste år og vi igjen kan invitere til et fullverdig Barnas Verdensdager som vi alle elsker!

Billettene er gratis og slippes mandag 28. september klokka 12:00.  

Vi ønsker at så mange barn som mulig skal kunne være med. Vi ber deg derfor om ikke å bestille flere billetter enn du vet du vil ha behov for. Har du bestilt flere enn du trenger eller ikke får brukt fribillettene dine, send oss en mail med navn og ordrenummer til post@sentralen.no

Barnas Verdensdager Oslo 2020 arrangeres av Oslo World, Interkulturelt Museum og Oslo Kulturskole i samarbeid med Sentralen UNG

Makskapasitet pr. forestilling er 200. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler.

Obs! Salen er delt inn i 2 seksjoner av hensyn til smittevern; par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere. Det er ikke mulig å kjøpe ett eller to seter i en sittegruppe på flere!