Tix.no

Forestillingsinfo
Den tradisjonelle nyttårskonserten alle kjenner fra NRK, fremført av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer til Stavanger.

For tredje år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten til Norge. Hvert år har konsertene blitt utsolgt med en gang og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi kan ønske velkommen for konserter også i Stavanger konserthus.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et svært profesjonelt, tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret består av flere kjente musikere, alle fra Wiens viktigste orkestre. «Nyttårskonserten har vært et eventyr siden starten i 2016, da vi fikk konserten til Norge for første gang. Det å oppleve fulle hus over hele Norge med et slikt fantastisk orkester får virkelig hårene til å reise seg», sier Otto Vinje fra arrangøren.

Orkesteret er kjent for sin enhetlige lyd og sin sjarmerende og profesjonelle scenetilstedeværelse. Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en "wienersk" stiltolkning på stykkene de spiller og utmerker seg med dette subtile og individuelle preget.

Dirigent:
Guido Mancusi

Solister:
Milena Arsovska, sporan
Christoph Filler, baryton

Arrangør: Partman AS