Tix.no

Forestillingsinfo

Viktig informasjon til deg som har billett til Nyttårsblues 2022, lørdag 15. januar:

Pga. de nye Covid-19-restriksjonene og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir Nyttårsblues 2022 dessverre avlyst. Du vil motta refusjon for billettene. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Betalte du med kort eller Vipps, refunderer vi til kortet du betalte med. Dersom vi trenger mer informasjon før vi kan refundere, vil vi kontakte deg. Vi beklager dette og håper å se deg her ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***  

Eric Slim Zahl er en av Norges virkelig markante bluesartister. Få med deg den Spellemannsnominerte artisten når han tar med seg band og gjesteartister til en bluesens festaften i Konserthuset.

Nyttårsblues arrangeres for 14. gang i Stavanger, og konserten regnes for mange som et av årets «blueshøydepunkt». I år er det Eric Slim Zahl som står på scenen, sammen med band og en rekke gjesteartister.

I tillegg til Spellemannsnominasjon, har han vunnet European Blues Challenge og Stavanger kommunes Kulturstipend, i tillegg til å ha vært semifinalist i International Blues Challenge.

Bli med når Eric Slim Zahl byr på en fartsfylt, heftig og swingende konsert!

18-års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 (1), eller billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
4 timer

ARRANGØR
Lifesound AS