Tix.no

  • 20. mai - kl. 19.30
Billettpris:kr 280 - 380
Forestillingsinfo

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til etter påske. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 20. mai 2021. Dine billetter er gyldig for den nye datoen.

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 9. mai.

-----

Så leste jeg Naiv.Super. er en tragikomisk monolog om isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse, basert på skuespiller Kai Kenneth Hansons egen tilværelse engang omkring årtusenskiftet.

I forestillingen møter vi en ung mann som gamer hele natta og sover hele dagen, mens regningene hoper seg opp i skuffen og han helst bare vil slippe å forholde seg til alle de andre. Være seg om det er damen som ringer fra inkassobyrået, dysfunksjonelle familiemedlemmer, kameratene som ringer og vil ha ham med ut på øl, naboen Erlend, som visstnok har skrevet en bok, eller folk som stjeler andres leverpostei.

Han mener selv han kunne trenge en læremester. En livsklok gammel fyr som har vært ute en vinternatt før. Sånn en WAX ON, WAX OFF-type, liksom.

Så en dag oppdager han tilfeldig Erlends bok i en bokhandel og begynner ved en innskytelse å lese den. Det endrer alt.